Cum gasesti verighetele potrivite – pasi de urmat

Momentul mult asteptat a sosit, urmeaza sa faceti cel mai important pas din viata voastra, iar totul trebuie sa fie perfect la nunta. De la alegerea decoratiunilor pana la contactarea fotografilor, totul trebuie luat pas cu pas pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. Insa, unul dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i faci este alegerea verighetelor. Pentru a ajunge la verighetele potrivite, urmatoarele sfaturi s-ar putea sa va fie de folos.

  1. Alegeti intai forma verighetelor

Trebuie sa stii ca fiecare forma vine cu un pret diferit, deci va trebui sa stabilesti un buget in functie de forma dorita. Daca dimensiunea este importanta pentru tine, poti alege un produs de mai multe karate cu o forma clasica rotunda. Inainte de a trage o fuga prin magazine, stabileste-ti in minte forma si dimensiunea dorita.

  1. Alege metalul

In mod traditional, exista verighete din aur galben, alb, argint sau platina, chiar daca in ultimii ani un nou metal pretios si-a facut aparitia pe piata, si anume aurul roz. Chiar daca platina seamana foarte mult cu argintul, ea este mult mai scumpa si are o densitate mai mare (este si mult mai rara). Unele metale se zgaraie mai usor decat altele, asa ca trebuie sa iei in considerare stilul de viata atunci cand te pregatesti sa iei decizia finala.

Verighete Aur Alb
  1. Treci la numarul de karate

Vechea intrebare legata de cantitate versus calitate se aplica si atunci cand cauti sa cumperi verighetele potrivite. Unii prefera verighete mai scumpe de calitate superioara, in timp ce altii cauta sa cumpere verighete de acelasi numar de karate insa de dimensiuni mai mici.

Aici este total opusul situatiei in care doresti sa cumperi inelul de logodna, unde sotia in devenire isi poate alege piatra favorita si modelul perfect. Cand vine vorba de verighete, trebuie sa cadeti de comun acord pentru un anume model, de o anumita dimensiune.

  1. Ia masurile corect

Chiar daca pare evident, trebuie sa va masurati degetele in mod corect. Nu vrei sa cumperi o verigheta care iti va opri circulatia sangelui sau una prea larga care sa sporeasca riscul de a pierde obiectul. Verigheta trebuie sa se potriveasca bine si confortabil. Acest task poate fi o provocare importanta atunci cand cumperi inelul de logodna, pentru ca trebuie sa o surprinzi fara sa stii masura exacta a degetului. Pentru a fi sigur ca iei masura corecta, mai intai fa o proba cu un inel fals, ieftin, cumparat de la un magazin de chinezarii. Dupa ce te-ai asigurat ca stii masura exacta, este timpul sa treci la inelul adevarat.

  1. Alege verigheta care sa te reprezinte

Fiind un lucru pe care il vei purta pentru tot restul vietii, nu trebuie sa te grabesti atunci cand faci alegerea finala. Lasa-ti timp sa analizezi mai multe modele pana cand gasesti un exemplar care sa se potriveasca cu personalitatea si majoritatea tinutelor pe care le vei purta. Urmand acesti pasi, vei putea ajunge la modelele de verighete pe care le doresti.