Tatuaje sprâncene – pot opta și pentru această metodă

Când se aduc în discuție astfel de subiecte, precum tatuaje sprâncene, microblading sprâncene și micropigmentare sprâncene, putem spune că acestea sunt cam același lucru. În esență, însă, lucrurile stau total diferit. Chiar dacă par a fi asemenătoare, atât tatuaje prâncene, cât și microblading și micropigmentare sunt diferite. Rezultatul? Da, acesta este asemănător. Procedura de obținere a sprâncenelor perfecte este cea care diferă.

Din acest motiv, fiecare topic merită a fi dezbătut separat. Astăzi este despre tatuaje sprâncene și despre ce înseamnă, de fapt, această metodă de tatuaje sprâncene.

Specialiștii în domeniu ne informează că tatuaje sprâncene este tot una cu machiajul semipermanent sprâncene. Să fie asta adevărat sau nu? Este adevărat faptul că metoda tatuaje sprâncene mai poate fi numită și așa. Fiecare proces în parte are la bază, de altfel, micropigmentare. O micropigmentare a sprâncenei care se realizeaă cu diferite nuanțe de maro, în funcție de culoarea care se potrivește cel mai bine cu nuanța tenului.

Micropigmentare Sprancene
Micropigmentare Sprancene

Medicul estetician atât în cazul tatuaje sprâncene, cât și în cazul micropigemntare și microblading va alege ceea ce crede el a fi potrivit pentru nuanța tenului și pentru tipul tău de ten. Se dorește ca unul dintre cele mai puțin vizibile aspecte să fie contrastul dintre culoarea sprâncenelor, a părului și a nuanței tenului.

Mai mult decât atât, tatuaje sprâncene este metoda recomandată, în special, persoanelor care nu au optat încă pentru micropigmentare sau pentru microblading. Astfel, dacă nu ai avut niciodată posibilitatea de a intra în contact cu aceste metode, atunci poți opta pentru tatuaje sprâncene, pentru a-ți face o imagine cât mai clară despre cum urmează să arate sprâncenele tale în viitor.

De reținut este că în cazul tatuaje sprâncene, culoarea va scădea cu aproximativ 30%, ceea ce nu se observă atunci când optezi pentru micropigmentare sau pentru microblading sprâncene.

Ba mai mult decât atât, trebuie să fii informată și cu privire la faptul că imediat după tatuaje sprâncene, poți observa o inflamare a pielii la nivelul sprâncenelor. Medicii esteticieni experiementați în domeniu ne spun că acest lucru este total normal. În esență, gândește-te la un tatuaj. Pielea va fi roșie câteva ore, poate 2-3 ore, și va trece printr-un proces de vindecare.

De obicei, dacă medicul estetician lucrează cu grijă, nu va fi nevoie de încă o ședință pentru retușuri sprâncene. Dacă metoda tatuaje sprâncene este realizată cu miticulozitatea, această ședință nu va mai fi necesară.

Ca urmare, poți opta pentru ceea ce crezi că este mai bine pentru tine. Poți opta pentru microblading, micropigmentare sau, în acest caz, pentru tatuaje sprâncene.